mBank

Kombank mBank je servis Komercijalne banke koji omogućava da preko mobilnog uređaja na veoma brz, jednostavan i siguran način obavljate sve finansijske transakcije bilo gde i bilo kada. Usluga je dostupna 24 sata, sedam dana u nedelji, a sve što Vam je potrebno je da imate mobilni telefon (Android ili iOS operativni sistem) i internet konekciju.

Kombank mBank aplikacija poseduje sve neophodne osnovne funkcionalnosti:

 

 

Video tutorijali

 

Korisnicima su pored osnovnih, omogućene i unapređene funkcionalnosti mBank servisa kao što su:

 

 

Kombank mBank servis je jedno od najsavremenijih rešenja ove vrste na bankarskom tržištu. Od brojnih prednosti koje servis pruža korisnicima posebno treba izdvojiti:

  • Ne postoji vremenska i prostorna ograničenost (rešenje je dostupno 24x7 sa bilo kog mesta)
  • Radi na svim mrežama mobilnih operatera (potpuno je nezavisno od mobilnog operatera i mreže koju koristite, potrebna je samo internet konekcija)
  • Jednostavna aktivacija i upotreba, čime je omogućeno da ga lako koriste svi klijenti Banke bez obzira na starosno doba
  • Sigurnost
  • Brzina

               

Unapređene funkcionalnosti su dostupne svim korisnicima koji poseduju Android OS 5.0 ili viši i rezolucije ekrana 640x1136 ili veće. Za iOS operativni sistem, podržana verzija je 9.0 kao minimalna verzija za korišćenje unapređene mBank aplikacije.

Osnovne funkcionalnosti su dostupne na Android uredjajima 4.2 i više.