Visa PrePaid

Jedinstven proizvod na tržištu: Visa PrePaid  - Kartica za mlade!

Namenjen je prvenstveno mladim korisnicima, ali i svima  ostalima koji se mladima osećaju.
Obradujte decu, unuke, rođake, prijatelje, sve Vama drage osobe, trajnim i praktičnim poklonom!
Uvedite ih u svet savremenog plaćanja! Omogućite im da preuzmu odgovornost za trošenje poverenog novca. Otvorite im prostor da prime novac na bilo kom kraju sveta, onda kada im je najpotrebniji! I to brzo, jednostavo i bezbedno, i neograničen broj puta.
Uplate se mogu vršiti kako u našim ekspoziturama, tako i preko elektronske banke od 00 do 24h, 365 dana u godini!
Kartica je izvanredna opcija za korišćenje prilikom ekskurzija, letovanja, putovanja, ali i za duže boravke van mesta stanovanja, uključujući i inostranstvo, a posebno je pogodna za đake i studente.
Može da se koristi za plaćanje robe i usluga na svim prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu  opremljenim POS terminalima, za gotovinske isplate na bankomatima i šalterima banaka sa istaknutim logom Visa Electron, kao i za plaćanja na internetu!
Kartica se odobrava na bazi namenskog računa koji otvara punoletno lice, a koristi je osoba kojoj je namenjena, sa navršenih 14 ili više godina.
Izdaje se sa rokom važenja od tri godine, uz jednokratnu naknadu od samo 500 dinara, bez bilo kakvih naknadnih članarina i troškova održavanja u sve tri naredne godine!
Potrošnja po kartici ograničena je isključivo raspoloživim iznosom uplaćenih sredstava. Koristi i zadovoljstvo koje ona donosi nisu ograničene ni sa čim!

Popust na putničko zdravstveno osiguranje!

Posebnu pogodnost za korisnike Visa PrePaid kartica predstavlja  popust na putničko zdravstveno osiguranje na prodajnim mestima Banke i to neograničen broj puta u godini:

  • za putovanja do 30 dana, 20% popusta
  • za putovanja preko 30 dana, 25% popusta

 

Preporučujemo!

Saveti za čuvanje kartica i sprečavanje zloupotrebe
Besplatnu uslugu obaveštavanja o autorizaciji platne kartice putem SMS servisa u cilju prevencije zloupotrebe Detaljnije >>>